Kunstenaars


Nicole Ledegen
Studio Rinkelsteeltje, Drongenhof 38

Nicole Ledegen is de drijvende kracht achter studio Rinkelsteeltje. Studio Rinkelsteeltje is een wisselend gezelschap waarbij de poëzie en sprookjes van Nicole Ledegen in muziek-en klankimprovisaties ondergedompeld worden. Optredens op aanvraag.

http://www.studiorinkelsteeltje.be

nicole.ledegen@gmail.com

Rudy de Sutter
Zeugsteeg 30, 9000 Gent
T: +32(0)92254001
M: +32(0)477370005

Rudy de Sutter werkt sinds 1978 als freelance pianist/componist en synthesizer speler. Elke zaterdag zie je hem aan het werk in cafe Rococo, in het Patershol. Ooit werd hij omschreven als de ‘Samoerai van de piano’ naar aanleiding van een piano-improvisatie. Zijn doel is met precisie het gevecht met het moment aan te gaan en deze te sublimeren tot een toonaangevend universum. Rudy de Sutter is ook plastisch kunstenaar.

Rudy de Sutter kan je hier beluisteren: http://www.rudydesutter.freeservers.com
mailto: rudydesutter@hotmail.com”

Down To Art Galerij
Kraanlei 35a, 9000 Gent
Tel: 0477 835 545

Bij Down To Art staan jonge kunstenaars centraal; getalenteerde twintigers en dertigers die de schoonheid in de wereld centraal stellen. De bezieler van Down To Art wil dat mensen (kunstenaars) met beide voeten op de grond staan, en dat ze met hun kunst mensen raken. Down To Art moet het verlengstuk zijn van hun atelier. Je vindt het op de hoek Kraanlei/Hertogsteeg.

Cecilia Jaime
Kraanlei 55, 9000 Gent

Cecilia Jaime is geboren in Argentinië en woont sinds 1989 in Gent. Haar dubbele ‘nationaliteit’ speelt een rol in haar schilderwerken. De herinnering aan Argentinie uit zich in thema’s als dans en tango. Maar Cecilia Jaime is ook geïnspireerd door de Vlaamse schilderkunst. Cecilia Jaime kwam door de liefde meer dan 20 jaar geleden naar Gent, intussen heeft ze een zoon en een dochter en is Gent haar stad geworden, hoewel Argentinië altijd aanwezig is.

Bekijk Cecilia’s werk in haar galerij of bezoek haar website.

Gaby Deschepper
Hertogstraat 15, 9000 Gent
Tel: 09 224 21 08

Gaby De Schepper kreeg haar vorming in het Sint-Lucas Instituut te Gent, richting Plastische Kunsten. Daarna kon zij genieten van een specialisatie illustratie en lithografie in de Hogeschool voor Toegepaste Kunst te Praag via een studiebeurs van het Ministerie van Cultuur.